Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@21:32:14 GMT

علت خستگی‌های همیشگی مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۴۰۱۳

ضعف و بیحالی در صورت عدم درمان به موقع باعث بروز مشکلات خطرناکی خواهد شد ساده ترن عامل ایجادکننده ضعف و بیحالی که با یک آزمایش قابل بررسی است کمبود انواع املاح معدنی و انواع ویتامین های مورد نیاز بدن است. آفتاب‌‌نیوز : در واقع آهن، کمبود منیزیم، پتاسیم، ویتامین B12 و اسید فولیک در بدن موجب بروز ضعف و بیحالی ما خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای تامین این مواد در بدن می توانید از مکمل ها استفاده کنیدو یا یک رژیم غذایی مناسب را در پیش بگیرید تا باعث جبران این کمبودها در بدنتان شوید. در صورت عدم توجه به کمبودهای تغذیه ای با عوارض جبران ناپذیری مواجه خواهید شد.و منتظرعوارض و پیامدهای بدتری در بدنتان باشید.. به عنوان مثال، کاهش طولانی مدت ویتامین B12 و عدم درمان به موقع آن  می تواند آسیب های مغزی  و نخاعی به دنبال دارد و می تواند در توانایی های حرکتی افراد خلل ایجاد کند و روی راه رفتن وتمرکز کردن آن ها اثر بگذارد. 
کاهش آهن کم خونی را به دنبال دارد این عارضه در میان بانوان و آقایان رایج و شایع است چون بانوان با هر سیکل عادت ماهیانه خون قابل توجهی را از دست میدهند. افرادی که کم خونی ندارند این عارضه دیرتر تشخیص داده می شود.عارضه هایی همچون خستگی مزمن، سردرد، درد سینه و بالارفتن ضربان در این افراد بیشتر دیده می شود علاوه بر آهن، کاهش سطح ویتامین ب 12 و اسید فولیک هم منجر به کم خونی در مبتلایان می شوند.
کاهش پتاسیم و منیزیم هم در بروز دردهای مفصلی و عضلانی تاثیرگذار است. برای  تامین کمبود منیزیم باید از خوراکی هایی مانند گوشت، ماهی، میوه (طالبی، موز و زردآلو)، سیب زمینی، شلغم و سایر سبزیجات کمک بگیرید.
یکی از علل تاثیرگذار در کاهش مواد معدنی و ویتامین ها  پیروی از  از رژیم های لاغری است. اکثر ما  به صورت خودسرانه  از رژیم های سخت لاغری پیروی می کنیم واز پرارزش ترین  گروه های غذایی استفاده نمی کنیم و باعث ایجاد کمبودهای تغذیه ای در بدنمان خواهیم شد.
افرادی که از  رژیم کاهش وزن پیروی میکنند از استفاده از کربوهیدرات ها پرهیز میکنند به عنوان مثال شاید از رژیم اتکینز یا پالئو را در نظر بگیرند.اینگونه رژیم ها تاثیر زیادی در ایجاد کمبود های غذایی در افراد مختلف میگذارند و باعث محروم شدن این افراد از دریافت ویتامین ب و املاح و  مواد معدنی مهم برای کسب انرژی خواهند شد.. رژیم کم کربوهیدرات و کاهش  ویتامین ب که در سنین بالا به صورت طبیعی کاهش پیدا میکند می تواند توانایی های جسمی و ذهنی این افراد را تحت تاثیر قرار دهد.
سعی کنید رژیم غذایی متنوع و مفیدی را در پیش بگیرید  و هرگز بدون راهنمایی گرفتن از متخصصین تغذیه رژیم خودسرانه نگیرید.
عدم مصرف  وعده های غذایی  می تواند باعث ایجاد کمبود های تغذیه ای و کاهش سطح مواد معدنی و ویتامین ها در بدن شده و در نتیجه خستگی را به همراه داشته باشد از مصرف غافل نشوید و اجازه ندهید بین بیدارشدنتان و مصرف صبحانه، مدت زمان طولانی وقفه بیفتد تا مغز بهتر بتواند فعالیت های روزانه را آغاز کند. 
همرمان با استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی مهم برای بدن دیگر املاح معدنی ضروری برای بدن را باید در نظر بگیرید از جمله می توانیم به کاهش میزان روی (zn)  در بدن اشاره کنیم.. برای تامین روی مورد نیاز بدنتان می توانید  از بادام زمینی، غلات کامل، ماهی، ماکیان و تخم مرغ استفاده  کنید. 
کمبود ویتامین دی  تاثیر زیادی در بروز خستگی و ضعف در بدن میگذاردو در طولانی مدت ، باعث بروز پوکی استخوان خواهد شد. 
خستگی با مشکلات زیادی نیز همراه است به عنوان مثال می توانیم به  کم خوابی، کاهش فعالیت بدنی ، عدم تمرینات ورزشی و یا ابتلا به بیماری قلبی باعث بروز خستگی می شوند.  به همین خاطر، اگر زیاد دچار خستگی و بی حالی می شوید بهتر است  با پزشک مشورت کنید و به بررسی علت بروز این حالت در بدنتان بپردازید.
. با کمبودانواع ویتامین ها فرد دچار عصبی شده و ضعف و بی‌حالی در وی پدیدار می شوند و اگر وی از الگوی غذایی نامناسب پیروی کند احساس ضعف و بی‌حالی در وی تشدید خواهد شد. بهتر است بدانید الگوی غذایی نامناسب  ضعف، بی حالی و خستگی به همراه داردتامین انرژی مورد نیاز بدن باعث شادی بیشتر خواهد شد و چون به توده ماهیچه‌ای بدن ارتباط دارد افرادی که توده ماهیچه‌ای کمی دارند با وجود وزن مناسب باز هم بی حالی و ضعف را تجربه میکنند.
منبع: الودکتر

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۴۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل دارند، در مقایسه با مردانی که کمترین میزان سبزیجات را در برنامه غذایی خود مصرف می‌کنند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان قرار دارند و خطر عود بیماری ۵۳ درصد در آن‌ها کمتر است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آن‌ها است.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی، چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذا‌های سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • کاهش وزن با دو قاشق چایخوری از سرکه سیب
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • چطور باید حواسمان به بیماری‌های کبد باشد؟
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • رژیم تخم مرغ شما را به لاغری سریع می‌رساند
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید